Pošaljite upit

Pošaljite upit

Željeni datum dolaska i odlaska:
Opustite se na bazenu i plažama ili krenite na izlet

Što raditi tijekom odmora u Novigradu?

Kako ispuniti vrijeme na odmoru u Novigradu? Blueview Residence ima privatan bazen, Novigrad je prepun lijepih plaža, a vozimo vas i na koji god izlet poželite.

Novigrad je mjesto kao stvoreno za miran obiteljski odmor. Kako ispuniti vrijeme koje provodite u Blueview Residence?

Na samo nekoliko koraka od vašeg apartmana nalazi se privatni bazen, zaštićen od pogleda izvana. Ovdje se možete opustiti kad god to želite. Na raspolaganju su vam besplatne ležaljke i suncobrani. Bazen je u hladnijim mjesecima grijan za vaš potpuni komfor.

Novigrad je prepun i lijepih plaža. Okupajte se podno povijesnih gradskih zidina na Gradskoj plaži, povedite djecu na „Zelenu plažu“ Karpinjan ili pronađite mirnu oazu na plaži Pineta malo izvan Novigrada. Na novigradske plaže vam osiguravamo prijevoz 8 puta ujutro i 8 puta popodne, svakih pola sata.

Osim na plaže, rado ćemo vam osigurati transport i na koji god izlet poželite. Želite istražiti pulsku Arenu ili „najmanji grad na svijetu“, Hum? Prošetati ulicama romantičnog Rovinja ili bolju polovicu odvesti u legendarni Motovun? Tu smo za vas – samo pitajte!

Izleti & što doživjeti u Novigradu

Za cjelokupni doživljaj godišnjeg odmora – istražite čari Istre. Uživanje na obližnjoj plaži ili šetnja pitoresknim gradićima Istre, odluka je na Vama, a mi Vam nudimo prijevoz do svake destinacije.

Bazen za potpuno opuštanje

Ponekad je bazen zaštićen od neželjenih pogleda, sunce i ugodna mirna atmosfera, sve što nam je potrebno za kvalitetan odmor. Blueview Residence pruža Vam upravo takav odmor – prepustite se.